Kiemelt ingatlan ajánlatok
Akciós ingatlanok
 • Ön is szeretné kiemelni ide az akciós ajánlatok közé a hirdetését? Részletekért klikk ide!
Jobbingatlan.hu

Felhasználási feltételek

Tisztelt leendő Felhasználó!

 

Kérjük olvassa el figyelmesen a felhasználási feltételeket, mielőtt regisztrál a portálon, illetve igénybe veszi a portálon található regisztrációhoz kötött szolgáltatásokat. 

 

A jobbingatlan.hu hirdetési portálon regisztráló felhasználó tudomásul veszi, és egyben elfogadja az alábbi feltételeket:

 

Ingatlan hirdetés elhelyezése

 

 • A jobbingatlan.hu hirdetési portálon elhelyezett apróhirdetések tartalmáért, helyességéért, kizárólag a hirdetés feladóját terheli a felelősség, így a jobbingatlan.hu portál üzemeltetője és tulajdonosa semmi nemű felelősséget nem vállal és nem is vonható felelősségre.

 

 • Bármely más fél megnyilvánulásáért vagy viselkedéséért, valamint bárminemű jogsértésért ideértve a szellemi tulajdonjogokat is a jobbingatlan.hu hirdetési portál üzemeltetője felelősséggel nem tartozik.

 

 • A jó ízlést sértő, trágár és az oldal tartalmának nem megfelelő hirdetések elhelyezése nem engedélyezett az oldalon, emellett a félrevezető, többszörösen feladott és megismételt, hirdetések sem megengedettek, így azokat az hirdetési portál üzemeltetője bármikor indokolás nélkül, törölheti, módosíthatja.

 

 • Az apróhirdetési szolgáltatás használatával a hirdetés feladója által egy harmadik személynek okozott károkozás, illetve a feladott hirdetéssel összefüggően megvalósított bűncselekmény esetén a jobbingatlan.hu hirdetési portál üzemeltetője minden tőle elvárható segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása és felelősségre vonása céljából.

 

 • A szolgáltatás esetleges megszűnése, időszakos kimaradása vagy a rendszer működésbeli problémái esetén az ingyenesen megjelentetett hirdetésekkel kapcsolatban  semminemű anyagi felelőséggel nem tartozik a jobbingatlan.hu hirdetési portál üzemeltetője és tulajdonosa, ez alól kivételt képeznek a fizetős szolgáltatások, amelyeknél a Reklamáció a megrendelési feltételekben leírtak szerint történik!

 

 • A regisztrált felhasználó tudomásul veszi és engedélyezi a felhasználói fiókjában megadott e-mail címre a jobbingatlan.hu portál rendszerüzeneteit, így például: lejáró hirdetésekre figyelmeztető üzenet, hirdetés adatlapjáró érkező érdeklődő üzenetek, portállal kapcsolatos hírek, fejlesztésekről szóló üzenetek.

 

 • Az oldalon elhelyezett hirdetés kizárólag ingatlan hirdetés lehet. A hirdetés feladásakor a "Ingatlan leírása" és "Környék leírása" mezőkbe kizárólag az ingatlanról szóló tájékoztató jellegű, részletes leírásnak van helye.
  Ingatlanhirdetésként feladott reklámok, például weboldalak, termékek, egyéb más szolgáltatások reklámozása NEM megengedettek, ezeket az hirdetési portál üzemeltetője bármikor indokolás nélkül, törölheti, módosíthatja!

 

 • A hirdetéshez feltöltött kép, kizárólag az ingatlanról készült fotó lehet! Vállalkozást, szolgáltatást, terméket, weboldalt reklámozó fotó a hírdetéssel együtt törlésre kerül, minden külön értesítés nélkül!

 

 • Hirdető weboldal címeként kizárólag saját weboldalcím adható meg, más hirdetőportálok címét nem áll módunkban megjelentetni, kivéve ha viszontlinkeli a hirdetőportál a jobbingatlan.hu portált. A nem megfelelő weboldalcímek minden külön értesítés nélkül törlésre kerülnek.

 

 • A jobbingatlan.hu portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!

 

Építőanyag kereskedők, építőipari kivitelezők, ingatlanirodák, ügyvédek katalógusokba hirdetés elhelyezése

 

 • A jobbingatlan.hu hirdetési portálon elhelyezett hirdetések tartalmáért, helyességéért, kizárólag a hirdetés feladóját terheli a felelősség, így a jobbingatlan.hu portál üzemeltetője és tulajdonosa semmi nemű felelősséget nem vállal és nem is vonható felelősségre.

 

 • Bármely más fél megnyilvánulásáért vagy viselkedéséért, valamint bárminemű jogsértésért ideértve a szellemi tulajdonjogokat is a jobbingatlan.hu hirdetési portál üzemeltetője felelősséggel nem tartozik

 

 • A jó ízlést sértő, trágár és a katalógus tartalmának nem megfelelő hirdetések elhelyezése nem engedélyezett az oldalon, emellett a félrevezető hirdetések sem megengedettek, így azokat az hirdetési portál üzemeltetője bármikor indokolás nélkül, törölheti, vagy módosíthatja.

 

 • A hirdetési szolgáltatás használatával a hirdetés feladója által egy harmadik személynek okozott károkozás, illetve a feladott hirdetéssel összefüggően megvalósított bűncselekmény esetén a jobbingatlan.hu hirdetési portál üzemeltetője minden tőle elvárható segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása és felelősségre vonása céljából.

 

 • A szolgáltatás esetleges megszűnése, időszakos kimaradása vagy a rendszer működésbeli problémái esetén a reklamáció a megrendelési feltételekben leírtak szerint történik!

 

 • A hirdetéshez feltöltött kép, kizárólag a hirdetett szolgáltatáshoz kapcsolódó fotó lehet! Más, a hirdetéssel nem összefüggő fotó, amely más vállalkozást, szolgáltatást, terméket, weboldalt reklámoz törlésre kerül, minden külön értesítés nélkül!

 

 • Hirdető weboldal címeként kizárólag saját weboldalcím adható meg, más hirdetőportálok címét nem áll módunkban megjelentetni kivéve, ha viszontlinkeli a hirdetőportál a jobbingatlan.hu portált. A nem megfelelő weboldalcímek minden külön értesítés nélkül törlésre kerülnek.

 

 • A jobbingatlan.hu portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!

 

 Felhasználói fiók törlése

 

 • Felhasználói fiók törlését külön kérésre végezzük el. Amennyiben Ön megszeretné szüntetni a felhasználói fiókját, úgy az "Ügyfélszolgálat" oldalról küldjön részünkre egy kérést a fiók megszűntetéséhez. Fiók megszüntetéséhéz a felhasználói név és a felhasználói fiókhoz tartozó e-mail cím megadása szükséges.

 

Hírlevél szolgáltatás

 

 • Hírlevél szolgáltatást csak felhasználói fiókkal rendelkező felhasználók vehetik igénybe.
 • A portálon a felhasználói fiókban a hirlevél szolgáltatás kijelölésével igényelhető a JoBBingatlan.hu portál hírlevele.
 • FIGYELEM! Kizárólag a portállal kapcsolatos hírlevél!Nem küldünk ingatlanos hírlevélnek álcázott bulvár híreket, vagy reklámszemetet!
 • Hírlevél szolgáltatásról a későbbiekben bármikor leiratkozhat, ha a felhasználói fiókjában megszünteti a "hírlevél kijelölést".

 

 

Üdvözlettel,

Jobbingatlan.hu szerkesztősége

 

Ajánlatunk azon hírdetőknek, akik az egyszerű ingatlan hírdetésen felül kívánnak hírdetni:

 • Amennyiben weboldalt, terméket, szolgáltatást szeretne reklámozni, úgy ajánljuk a banner hirdetési lehetőséget, vagy az építőanyag, kivitelező, ingatlaniroda, ügyvéd katalógusokban való megjelenést.
 • 3 db hirdetésnél több hírdetést szeretne megjelentetni, úgy ajánljuk az 50 és 100 darabos hirdetési csomagokat.

Portál

Információk

Eladó ingatlanok

Kiadó ingatlanok

Új építésű ingatlanok

Használt ingatlanok

© 2010-2024 Jobbingatlan.hu | Impresszum | Jogi nyilatkozat